Göçük Düzeltme
Kaporta Boya

Göçük Düzeltme

Trafiğin yoğun olması, dikkatsizlik ve arızalı araçların varlığı kaza oranlarını artırmaktadır. Kaza sonucunda hasar gören araçların bazı bölümleri zarar görmektedir. Bu zararlar sadece büyük çaplı değil küçük çaplı da oluşabilmektedir.

Araçların zarar gören bölümünün büyük ve küçük olması burada etken değildir. Çünkü küçük çaplı bir kaza da bile aracın görüntüsü kaybolabilmektedir.  Görüntüsü bozulan aracı düzeltmek ve eski haline döndürmek amacıyla günümüzde göçük düzeltme işlemleri yapılmaktadır. Bu işlem sonucunda parça değişimi olmadan aracın mevcut parçası onarılmaya çalışılmaktadır. 
  • Göçük düzeltme ve boyama bakımları yetkili bir araç servisi üzerinden alınmalıdır. Çünkü işlemler sırasında aracın boyasına zarar vermeden yapılacağı için işlemler için doğru ekipmanların kullanılması gerekir. Göçük düzeltme işlemi ile araçların mevcut boyası korunmakta ve ekstra hasar alma durumları engellenmektedir. 

Göçük Düzeltme Boyaya Zarar Verir Mi?

Bursa göçük düzeltme işlemi hakkında araç sahiplerinin en merak ettiği soru işlemler sırasında boyanın zarar alıp almayacağıdır. Yıllardır süregelen efsanelerden biri göçük düzeltme işlemi sırasında boyanın hasar almasıdır. Bu yanlış ve gereksiz bir algıdır. Konuda genelleme yapmak doğru değildir. Çünkü göçük düzeltme işleminin aracın boyasına herhangi bir zararının dokunduğu kanıtlanmamıştır. 
  • Son teknoloji üretilen boyalar oldukça esnek malzemelerden üretilmektedir. Bu malzemeler kolay kolay hasar almamaktadır. Mevcut boyayı koruyarak hasarı onarmak için göçük düzeltme işlemi yapılmaktadır. 
Göçük düzeltme işleminin doğru bir şekilde sonuçlanması açısından servis seçiminin iyi yapılması gerekir. Daha önce benzer sorunlarla çalışmamış bir araç servisi boyaya zarar verebilmektedir. Burada boyanın zarar görmesi işlemi yapacak kişinin elindedir. Bu anlamda hizmet için yetkili bir servis seçilmelidir. 
Göçük düzeltme işlemi; göçük düzeltme işlemi aracın hasar durumuna bağlı olarak değişse de işlem süresi ortalama 2 ile 3 gün arasında değişmektedir. İşlem alacak araçlar günlerce serviste durmamaktadır. Bazı araçlarda sadece düzeltme işlemi yapılmakta bazı araçlara ise boyama veya başka işlemler uygulanmaktadır. Bu ekstra işlemler sürelerin uzamasına sebep olmaktadır. 

Göçük düzeltme işlemi yaptırmak isteyen araç sahipleri, konuda uzman ve güvenilir bir servise araç teslimi yapmalıdır. 
Osmangazi göçük düzeltme uzmanlarımız ile hizmetinizdeyiz. Bursa boyasız göçük düzeltme ve onarımda hızlı sonuç için Bursa oto tamir servisimizi ziyaret edebilirsiniz.

Pasta cila işlemleri için de uzmanlarımız yardıma hazır.

İlgili Konular

Araç kısa far ayarı nasıl yapılır?

Araç kısa far ayarı nasıl yapılır?

Sürücülerin çoğu araçların kullanım süresi boyunca far ayarı nasıl yapılır? Sorusuyla karşılaşmaktadır. Far, araçların ve karşıdan gelenin görülebilmesi için çalışan ve araç güvenliğini oluşturan temel bölümlerden biridir. Far sisteminin bozulması veya ayarlarının oynaması durumda yetkili bir araç servisinden konu ile ilgili yardım alınmalıdır. Far Ayarının Bozuk Olduğu Nasıl Anlaşılır? Far ayarının bozuk olup olmadığı yapılan far testi ile belli olmaktadır. Yıl içerisinde araçlara yapılan periyodik bakımlar sırasında far temizliği, ampul değişimi gibi işlemler sırasında...

Rehbere git

Aks Arızası ve Belirtileri

Rehbere git
Aks Arızası ve Belirtileri
Klima Kompresörü Arızası

Klima Kompresörü Arızası

Rehbere git

Triger kayışı bittiğini nasıl anlarız?

Triger kayışı nedir; diğer bir adı zamanlama kayışı olarak bilinen triger kayışı, motorun çalışmasını sağlayan en önemli parçalardan biridir. Triger kayışı, sadece motorun performansı değil güvenliği açısından da kritik bir noktadadır. ? Triger kayışı aracın önemli bölümlerinden biri ile eş güdümlü çalıştığı için bakımı oldukça önemlidir. Triger kayışı, krank milinden topladığı hareketi, egzantrik miline ileterek subapların kolay bir şekilde açılıp kapanmasını sağlamaktadır. Aracın kalbi motor gibi düşünüldüğünde triger kayışı damarları oluşturmaktadır. Motorun çalışması...

Rehbere git
Triger kayışı bittiğini nasıl anlarız?